Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Cicababa lett a Mansfield Town új főnöke!

A ligából 77 év után 2008-ban kipottyanó Mansfield Town vezetői a középszerű szereplés ellenére elsősorban nem új játékosok megszerzésén fáradoztak a nyáron, hanem úgy vélték, a klub a pályán kívül szorul megerősítésre, így a 29 éves Carolyn Stillt nevezték ki új ügyvezetővé.

Still kisasszony (aki jelenleg az angol futball legfiatalabb klubvezetőjének számít) ugyan állítólag politikatudományi tanulmányokat is folytatott, majd később a divatiparban alapozta meg a karrierjét, egyelőre azonban nem nagyon látjuk miképpen fog hozzájárulni a klub felemelkedéséhez, bár az általunk sokra tartott Karren Bradyt is csak a méreteiről vagy éppen kedvenc popsztárjáról faggatták az első időkben az újságírók. Az új ügyvezető céljai mindenesetre figyelemreméltónak tűnnek: "Különböző kezdeményezésekkel akarom felrázni a szurkolókat, kapcsolatba lépve velük, hogy kiderüljön, mire is vágynak". Lehet, hogy új idők köszöntenek a Mansfield szurkolóira?

0 Tovább

Több mint futballistafeleség - Karren Brady az angol futball vasladyje

Szinte nem telt el úgy nap az elmúlt hetekben, hogy Karren Brady, a West Ham United alelnöke ne szerepelt volna a hírekben, legyen szó a londoni Olimpiai Stadionért folytatott harcról, a jelenlegi manager esetleges menesztése körüli kínos hercehurcáról, vagy a tévés szakkommentátorok szexista beszólásai miatt kirobbant botrányról. Brady nemcsak az angol futball egyedüli nőnemű képviselője, hanem egyre meghatározóbb szerepet is játszik abban a közegben, amely sokáig kizárólag ötvenes, háromrészes öltönyben feszítő, szivarozó férfiak játszóterének számított. Ezúttal annak járunk a végére, hogyan válhatott egy kissé sznob marketingasszisztens az angol futball vasladyjévé.

0 Tovább

Rúgd és fuss!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek