Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Rio Ferdinand kontra Michael Jackson

A folyton sérült középhátvédnek láthatóan rengeteg ideje van twitterezni, de egyébként sem véletlen, hogy az övé az egyik legnépszerűbb angol futballista Twitter, 725 ezer követővel. Rio Ferdinand most a Fulham stadionjánál emelt Michael Jackson-szobor miatt hallatta a hangját, és élesen bírálta Mohammed Al Fayed tulajdonost, aki ugyebár a pokolba küldte a tervét ellenző szurkolókat: "Egyáltalán szerette Michael Jackson a futballt?" - tette fel a kérdést tegnap a Twitteren Ferdinand. "Mit keres ennek a nagy embernek a szobra a Fulham stadionja mellett?" - folytatta, és nem állt meg itt. "Tegyenek ki egy posztert, de ne egy szobrot! Ilyet csak azok kapnak, akik nagy dolgokat vittek véghez a klubbal, nem csak feltűntek ott egy pillanatra" - háborgott tovább a védő. "Al Fayed azt mondta, hogy jó barátok voltak Jackóval. Hát akkor állíts szobrot a házadban, embeeeer!"

Ferdinand utána még viccelődött pár hírességgel, hogy ők is szobrot érdemelnek, amiért jártak már ebben vagy abban a stadionban. Így ezzel az erővel szerinte kaphatna szobrot Vilmos herceg is a Villa Parkban, Russell Brand a West Ham-pályán, vagy éppen a híres Fulham-szurkolók közül Lily Allen és Hugh Grant. Lily Allen válaszolt is, mondván, hogy a klub legendája, Johnny Haynes valóban érdemelt volna egy szobrot. Mellesleg Ferdinand lehet, hogy játszik a Chelsea elleni BL-negyeddöntőn szerdán, pedig voltak olyan hírek is, melyek szerint már ebben a szezonban nem is léphet pályára.

2 Tovább

Vár a pokol, vár a Chelsea!

A Blackpool elleni mai meccs előtt leplezték le a Craven Cottage-en, a Fulham londoni pályáján Michael Jackson szobrát. Egyes szurkolók már az ötlet ellen tiltakoztak, de a klub tulajdonosa, Mohammed Al Fayed hajthatatlan volt. Az ünnepség alkalmából, mint az többek közt a BBC-n is olvasható, részletesen ki is fejtette, mit gondol azokról a szurkolókról, akik szerint klubjuk nevetség tárgyává vált a szoborállítással.

"Akkor ne legyenek szurkolók. Ha nem értik meg, ha nem hisznek abban, amiben én, akkor menjenek a Chelsea-nek drukkolni, vagy menjenek a pokolba" - mondotta a klubvezető, aki eredetileg az ugyancsak általa birtokolt Harrods áruházban akarta felállítani a leginkább egy nagyméretű műanyag-játékra emlékeztető, színes szobrot, csak azt időközben eladta.

A Fulham hátvédje, Brede Hangeland szerint a csapat a tulajdonos mögött ál szoborügyben. Al Fayed Michael Jackson személyes jó barátja volt, a zenész egy ízben, a Wigan elleni 1999-es meccs alkalmával meg is jelent a Craven Cottage-en, akkor 2-0-ra nyertek a hazaiak. Most erre rátettek egy gólt: 3-0-lal küldték közelebb a kieséshez a Blackpoolt.

0 Tovább

Rúgd és fuss!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Legfrissebb bejegyzések

Utolsó kommentek