Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

Már megint nem bírnak magukkal az angol futballisták!!!

Ashley Cole légiutaskísérőt fektetett le, miközben órák választották el attól, hogy nyilvános csókkal könyörögje vissza magát a feleségéhez! Tudatta a lakossággal vasárnap a Mirror, mely ezzel a - Roy Greenslade, a médiaveterán Guardian-blogger szerint igen béna - sztorival szállt versenybe a megszűnt News of the World olvasóiért. Kerry Meades, akit a lap Cheryl hasonmásának nevez, azt nyilatkozta az újságnak, hogy a szállodai szobában, ahol a fent említett ágy elhelyezkedett, egy ajándékcsomagolásban díszlő Hustler-fehérneműkészletet is látott, amit Ashley "biztosan Cherylnek vett". A részletek megismerhetőek a hosszadalmas cikkből, melyben Ashley-t általunk egyelőre nem felderített okból a "szerelempatkány" névvel illetik. Sportszakmai szempontból a legérdekesebb az egészben az, hogy kiderül: az angol válogatott balhátvédje bizony rendszeresen dohányzik.

Hogy a túlfizetett labdarúgók túl sok szabadidejüket viccesebb módon is elüthetik, az a Telegraphból derült ki, ahol a Manchester City játékosainak amatőr képei tekinthetők meg. A téma örömteli módon nem valakinek a herezacskója, hanem az úgynevezett plankolás, vagyis a random helyeken vízszintesen fekvés. A cikk szerzőjével nem tudunk egyetérteni abban, hogy Joe Hart edzőtermi fekvése csak középszerű lenne (bár az alátét kicsit tényleg levon az értékéből), az viszont egyértelmű, hogy Micah Richards a legnagyobb király a sütővel. SWP mozgó plankolását mi sem ajánljuk senkinek otthoni kipróbálásra, de be kell vallanunk: nagyot nőtt szemünkben a szélső.

0 Tovább

Ashley Cole lelőtt egy embert!

Nem hittünk a szemünknek tegnap reggel a hírt olvasva, de mára már nagyon úgy néz ki, hogy nem csak vaklárma volt a sztori: Ashley Cole (30) a Chelsea és az angol válogatott balhátvédje a cobhami edzőközpontban légpuskával megsebesített egy a klubnál szakmai gyakorlaton lévő srácot! Önmagában már az is érthetetlen, hogy egy futballista minek flangál egy fegyverrel az öltőzőben és az edzőpályán, főleg, hogy az a legnagyobb kaliberű légpuska, amit Nagy Britanniában engedély nélkül tartani lehet. Cole bevallása szerint nem tudott arról, hogy a fegyver töltve van, és azzal magyarázkodott, hogy a golyó éppen hogy csak súrolta a diákot, aki ráadásul jól felfújta az egész ügyet.

Ilyen és ehhez hasonló esetek valószínűleg korábban is megtörténtek az angol futballban, de amíg Robin Friday, Peter Marinello és társaik (például Paul Ince!) sztorijaiban mindig volt egy jó adag humor, ezen egyáltalán nem volt kedvünk még elmosolyodni sem. Azt nyilván mindenki tudta eddig is, hogy Ashley Cole egy végtelenül nyomorult alak, de a korábbi nyavalygásai csak a saját szánalmas bénaságát tették egyértelművé, ez az incidens azonban már azt is bizonyítja, hogy mennyire nem mennek jól mostanában a dolgok a Chelsea-nél. Ashley Cole és John Terry ugyanis mindketten időzített bombák, gyakorlatilag bármikor kiderülhet róluk egy újabb idióta sztori.  Az igazán elgondolkodtató viszont az, hogy ezek ketten az angol válogatott "oszlopai", akik nélkül sokan el sem tudják képzelni a kezdő tizenegyet, szerintünk meg éppenhogy amíg Cashley-nek, JT-nek és társaiknak bérelt helye van az angol csapatban, addig a válogatottól nem is nagyon lehet majd többre számítani az elmúlt évek lélektelen szerepléseinél.

0 Tovább

Rúgd és fuss!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek