Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA

A Veszett Kutya szintet lépett!

19 nappal ezelőtt írtuk meg, hogy a negyedosztályból való kiesés ellen harcoló Barnet egykori sikeredzőjét, Martin Allent bízta meg azzal, hogy tartsa bent a Méheket a Football League-ben. Azóta három meccsen a Barnet a megszerezhető kilenc pontból hetet be is gyűjtött, de még mindig kieső helyen áll, igaz, azonos pontszámmal a már bennmaradó helyen álló Burton Albionnal. Hétfőn azonban váratlanul arról számolt be a sajtó, hogy a Veszett Kutya becenévre hallgató Allent nevezték ki a kiesés ellen egy osztállyal feljebb küzdő Notts County managerének, ami még akkor is furcsa, ha tudjuk, hogy Allen szerződés nélkül, kvázi szívességből ült le a Barnet kispadjára.

"A Barnet most már úgy tűnik, hogy nem fog kiesni" - mondja elég optimistán Allen. "Nekem pedig fenn kell tartanom magamat és a családomat, és fizetnem kell a számlákat. A County elveszítette mind a hét legutóbbi meccsét, úgyhogy valamit tenni kellett. Ez nem könnyű feladat. Meglátjuk, sikerül-e összekapni a csapatot, újra felpörgetni őket és kellő számú pontot gyűjteni" - tette hozzá a Veszett Kutya. A Notts County ugyanis Paul Ince kirúgása óta sem szerzett pontot (a hétvégén a félelmetesnek nem nevezhető Dagenham & Redbridge páholta el őket), úgyhogy a klubnak nem megbízott edzőre van szüksége, hanem egy rendes managerre. A mélyrepülésben lévő nottinghami csapatot pedig tényleg úgy tűnik, hogy csak egy Allenhez hasonlóan karakteres edző mentheti meg. Rossz esetben viszont még az is előfordulhat, hogy jövőre ellenfélként látogat csapatával a Barnethez, melynek szurkolóinak biztosan lesz hozzá egy-két kedves szava.

0 Tovább

Paul Ince újabb pofont kapott az élettől

A kilencvenes évek egyik legjobb angol középpályása, Paul Ince nagyszerűen induló edzői karrierje megfenekleni látszik, miután mindössze öt hónap után rúgták ki most vasárnap a Notts Countytól. Ince annak idején a Macclesfield managereként tette le a névjegyét, miután bent tartotta a gyengécske csapatot a negyedik ligában. Ezt követően az MK Donst vitte föl a League One-ba, ám utána túl nagy volt az ugrás, amikor rögtön elvállalta a Blackburn vezetését, három osztályt is átugorva ezzel. Innét kezdődtek a gondok, és azóta sehol sem sikerült egy évet sem kihúznia managerként: a Blackburnnél hat hónapot sem húzott ki, végül Sam Allardyce-nak kellett bent tartania a csapatot. Utána visszatért az MK Donshoz, de egy szezont se húzott ki, tavaly áprilisban kellett távoznia. Most pedig a Notts Countyval járt pórul: kezdetben nem futott rosszul a szekér, de aztán jött egy ötmeccses vereségsorozat, melynek végén, a szombati, Oldham elleni otthoni vereség után a vezetőség megköszönte a munkáját. Vajon kap-e még újabb esélyt ezek után Paul Ince, vagy az amúgy sem sok fekete manager közül el kell köszönnünk az egyik legnagyobb reménységtől?

0 Tovább

Rúgd és fuss!

blogavatar

Phasellus lacinia porta ante, a mollis risus et. ac varius odio. Nunc at est massa. Integer nis gravida libero dui, eget cursus erat iaculis ut. Proin a nisi bibendum, bibendum purus id, ultrices nisi.

Utolsó kommentek